לחם צרפתי קלאסי
לחם צרפתי קלאסי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח לחם, שמרים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מניחים את הקמח והמלח במעבד מזון, ואת הדופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד המזון על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. תהליך עבור 1 דקה נוספת. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולעצב לתוך כיכר עגולה 6 אינץ'.
מניחים כיכר על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים את הבצק ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
לחשוף בצק, ולעשות 3 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ ' עמוק על פני החלק העליון של כיכר באמצעות סכין חדה.
שלב 1 כף מים ביצה לבן, תערובת מברשת מעל כיכר.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הערה: כדי להכין באגט, תן לבצק הלחם לעלות פעם אחת. אגרוף בצק למטה, להתגלגל לתוך מלבן 18 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את הבצק המתחיל בקצה הארוך יותר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל את כל כיסי האוויר; ואז צובטים תפר וקצוות לאטום. מכסים את הבצק, נותנים לעלות, ואופים על פי הוראות המתכון בצד שמאל.