לחם שום" צ'יפס "עם מרינרה" קטשופ
המתכון לחם שום" צ'יפס "עם מרינרה" קטשופ יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 20 דקות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את בגט, גבינת פקורינו רומנו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו דג צלוי עם רוטב טרטר שום וצ'יפס וופל אפוי עם קטשופ פיקנטי עקוב מדם וסלט סלט כרוב, רוטב חריף פסטה מרינרה עם לחם שום מושלם, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה.
הסר מהחום והוסף את הפטרוזיליה.
מניחים את הלחם על תבנית אפייה, חותכים צדדים למעלה, וכפית את חמאת השום על גבי.
מפזרים את הגבינה ואופים באמצע התנור במשך 10 דקות. הדליקו את המטאטאים וצלו למשך דקה אחת, רק עד לזהב.
חותכים את הלחם לתוך 1/2 אינץ '" צ ' יפס " ומגישים קונוסים נייר, עם המרינרה בצד.