לחם שיפון ויניפג
לחם שיפון ויניפג דורש סביב 2 שעות גשו לסופר וקנו חלב, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את גרגרי השיפון הסדוקים ב 1/4 כוס מים עד שרוב המים נספגים.
מניחים מרכיבים לתוך מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן.
מוסיף את השיפון ספוג עם הקמח האחר. הגדר מכונת לחם עבור מחזור הבצק, ולחץ על התחל.
כאשר המכונה מציין את סוף המחזור, להסיר את הבצק, אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 10 דקות. מחלקים את הבצק לחצאים, לוחצים על כל בועות אוויר, ויוצרים לתוך כיכרות עגולות או ארוכות.
מניחים אותם על תבנית אפייה, ולאפשר כיכרות לעלות במקום חם עד שהם הוכפלו בגודל, כ -35 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת את צמרות כיכרות עם חלב שנותר.
אופים במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד כיכר עושה צליל חלול כאשר טפח על הקרקעית.