קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם תירס הטוב ביותר אי פעם-מלית נקניק

לחם תירס הטוב ביותר אי פעם-מלית נקניק
. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: מלית לחם תירס נקניק, לחם תירס ומילוי נקניק, ו נקניקיית לחם תירס מלית.

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה לעשות את המילוי, לאפות את הלחם תירס לערבב על פי הוראות החבילה, להסיר אותו מהמחבת, לכסות בקלילות עם מטלית, ולהשאיר אותו להתייבש בן לילה. לקרוע את הלחם לחתיכות ולהשאיר אותו לילה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
כ 1/2 שעה לפני ההגשה, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומשמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הנקניק למחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הנקניק, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה, 8 עד 10 דקות. מערבבים את הסלרי והבצל, ומבשלים עד הבצל שקוף, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות. מוסיפים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תקרע ותתפורר לחם התירס לקערה גדולה. חותכים את הלחם לחתיכות 1/2 אינץ', ומערבבים אותו קלות עם לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את החמאה המומסת, מערבבים לשלב, ומערבבים קלות בתערובת הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
לטאטא את מרק העוף עם הביצים, ומערבבים לתוך תערובת לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים את המילוי לתבנית אפייה מוכנה, מכסים בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבושל דרך וחם, כ -30 דקות. לחשוף את המנה ולחזור לתנור לאפות עד העליון הוא השחמה קלות, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®