לחמניות מתוק תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מתוק תפוח קרמל. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו בצק, שמן צמחי, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות תפוח קרמל, אגרול קרמל-תפוח, ו לחמניות מתוקות קרמל.
הוראות
DOUGHTo להפוך את הבצק, לשלב את החלב, שמן צמחי, וסוכר בסיר גדול או סיר קטן.
מחממים אותו עד שהוא עומד לרתוח, אבל אל תתנו לו לרתוח. כבה את החימום ותן לו להתקרר עד שיתחמם...אבל לא חם מדי!
מוסיפים 4 כוסות של הקמח ואת השמרים, ומערבבים לשלב. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסה את הסיר ולתת לו לעלות במשך שעה.
מוסיפים את הקמח הנותר, את הסודה לשתייה, את אבקת האפייה ואת המלח. מערבבים לשלב. אז אתה יכול להמשיך עם לחמניות או לקרר את הבצק, מכוסה, עד שאתה צריך את זה. מילוי כדי להפוך את המילוי, לטגן את התפוחים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות.
הסר אותם לצלחת ולהגדיר aside.In אותו מחבת על חום בינוני, להוסיף מקל של חמאה וכוס סוכר חום. מערבבים אותו עד החמאה נמסה והסוכר מתמוסס, ואז לשפוך את השמנת. מערבבים אותו סביב ולתת לו בועה מעלה להתעבות במשך כדקה. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את התפוחים בחזרה למחבת.
מפזרים את הקינמון, מערבבים את התערובת, ולתת לו להתעבות עוד 1 עד 2 דקות. כפית אותו לקערה כדי להתקרר. רולסכאשר אתה מוכן לעשות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 375 מעלות ולגלגל את הבצק על משטח מקומח למלבן על 10 x 30 אינץ'. כפית את תפוחי הקרמל בכל רחבי הבצק ולפזר אותו באופן שווה.
מגלגלים את הבצק לכיוונכם לחמניה ארוכה וחזקה. צבטו את התפר כאשר אתם מגיעים לסוף, ואז סובבו את ההתהפכות כך שזה יהיה בצד התפר למטה.פורסים את הבצק לתוך לחמניות 1/2 אינץ 'עד 3/4 אינץ' עבה ומניחים אותם לתוך מחבתות עוגת roil חד פעמיות עם חמאה מומסת מעט לתוך החלק התחתון של כל מחבת (הלחמניות ימלאו כ 3 עד 4 מחבתות.) להניח את הלחמניות בצד ולתת להם לעלות במשך 20 עד 25 דקות, ואז אופים אותם במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהם נחמדים וזהובים.בעוד לחמניות עולים או אפייה, לעשות את הדובדבן: להמיס את החמאה ואת הסוכר החום בסיר על חום בינוני.
הוסף את הסוכר החום ולתת לו להתמוסס ולהתחיל בועה.
מוסיף את השמנת, ואז לבשל 2 דקות, לטאטא כל הזמן. כבה את החום והוסף את אבקת הסוכר והקציף יחד.
הוסף עד 2 כוסות נוספות של אבקת סוכר כדי להגיע לעקביות שאתה רוצה. השני לחמניות לצאת מלמעלה התנור עם הדובדבן ולהתפשט מעיל כל הלחמניות בנדיבות!
מגישים חמים.(גליל אחד הוא יותר ממספיק לאדם אחד! הם ממש עשירים.)