לחמניות סהר מהר למעלה
וזה די גרוע. נסו פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, לחמניות סהר, ו לחמניות סהר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמרים ומים חמים בכוס מדידה נוזלית 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים ביסקוויט עם סוכר בקערה גדולה; מערבבים בהדרגה בתערובת שמרים.
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות).
רול בצק למעגל 12 אינץ'; לחתוך מעגל לתוך 12 טריזים.
מגלגלים את הפרוסות, מתחילים בקצה רחב; מקום, נקודת צד למטה, על תבנית אפייה משומנת קלות.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 425 במשך 10 עד 12 דקות או עד הזהב.
לחמניות עשוי להיות קפוא עד 2 חודשים.
אופים ב 425 במשך 5 דקות; מגניב. עיוות בנייר אלומיניום, להקפיא במיכל אטום. הפשרה בטמפרטורת החדר על תבנית אפייה משומנת קלות; אופים ב 425 במשך 7 עד 8 דקות או עד הזהב.