לחמניית בטטה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? לחמניית בטטה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחמניית בטטה, Pone בטטה (בליז), ו Jazz Fest Sweet Potato Pone.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבשיל קדרה עם חמאה או שמן.
מניחים את נתחי הבטטה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
מועך את תפוחי האדמה עם מרסק תפוחי אדמה.
מוסיפים את הסוכר החום, החמאה, חלב מרוכז, תמצית וניל, קינמון ומלח לפירה; מכים עם מקציף תיל עד רכות. לפצח את הביצים לתוך הקערה ולהמשיך לטאטא עד התערובת היא אור בצבע; לשפוך לתוך המנה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -90 דקות.