לימבורגר מקרוני וגבינה מ " די ברונו אחי בית הגבינה
לימבורגר מקרוני וגבינה מ " די ברונו אחי בית הגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת לימבורגר לבנה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, בוראטה עם עגבניות ירושה מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, ו זיתים סיציליאניים וטפנד שקדים מעושן מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350° F וחמאה צלחת תבשיל 1.5 ליטר או 8 x 8 מחבת מרובע.
בעוד התנור מתחמם מראש, להגדיר את לחם pumpernickel על מדף התנור שלך (אתה יכול להשתמש גיליון עוגיות, אבל זה לא הכרחי) כדי לייבש אותו. אם הלחם הוא כבר מאוד מעופש, רק לתת לו טוסט טוב. בינתיים, במחבת, מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית על חום גבוה. לאחר הקצוות להפוך חום, לאחר כ 5 דקות, להגדיר את הבצלים בצד בקערה.
הסר את טוסט pumpernickel מהתנור, וקובייה זה. ואז להשתמש במחבת sauté מן הבצל כדי חום את קוביות הלחם. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר שמן. Sauté עד הלחם הוא פריך מאוד, על 10 דקות.
בסיר, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה, ולהוסיף את המקרוני היבש. בצע את הוראות הבישול על החבילה, אבל לבשל אותו על 2 דקות פחות מהנדרש, כך הפסטה הוא רק מתקרב אל דנטה; לבדוק את זה אחרי 5 דקות—זה צריך להיצמד לשיניים שלך.
כדי להפוך את רוטב הגבינה, להמס את החמאה בסיר בינוני. לאחר החמאה נמסה, להנמיך את החום ולהקציף בקמח. זה ייצור משחה עבה עבור רביכה. מערבבים כל הזמן במשך 1 עד 2 דקות כמו טעם קמח גלם מבשל את: זה צריך להריח קלוי.
בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים להיווצר. מערבבים את התערובת על חום בינוני במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהרוטב התעבה ומצפה את הגב של כף עץ.
הסר את הרוטב מחום ומערבבים בלימבורגר, חרדל חום, בצל מטוגן, מלח ופלפל טחון.
יוצקים את הרוטב על המקרוני ולהפיץ את התערובת לתוך תבשיל תבשיל מוכן. למעלה עם שכבה של פרמזן מגורר, ואחריו קרוטונים פומפרניקל.
אופים במשך 30 דקות או עד הרוטב סביב בועות הקצוות.
מגישים עם בירה פריך וחמוצים.