לינגוויני עם אספרגוס, פרושוטו, וצלפים
לינגוויני עם אספרגוס, פרושוטו, וצלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 119 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אספרגוס, צלפים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו לינגוויני עם פרושוטו ואספרגוס, אספרגוס, יין לבן וcrème Fraîche Linguini, ו פרושוטו עטוף עוף עם זיתים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהכין אמבט קרח.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, על 2 דקות.
הסר עם מסננת רשת תיל ולהעביר לאמבט קרח. כאשר קר, לנקז במסננת, ולאחר מכן יבש על מגבות נייר. תניח בצד.
להביא מים לרתיחה ולהוסיף פסטה. מבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס מים פסטה. כאשר נעשה, לנקז פסטה במסננת.
בינתיים, מחממים חמאה במחבת בגודל 12 אינץ ' מעל בינוני עד שנמסו.
מוסיפים צלפים ומבשלים עד ריחני מאוד, על 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עם צלפים, משליכים מדי פעם, עד חם.
יוצקים מי פסטה למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומערבבים ברציפות, עד שהמים מצטמצמים לרוטב שמנת. כבה את החום ומערבבים את חתיכות של פרושוטו, מיץ לימון, גרידת לימון, ואת כף הנותרים של חמאה. טעם ותיבול במלח.