לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
לינגוויני עם רוטב צדפות לבן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני ברוטב צדפות לבנות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. קוק לינגוויני עד 2 דקות קצרות מאלדנטה, בערך 8 דקות, או כפי שתווית החבילה מכוונת.
בזמן שפסטה מתבשלת, שמן זית חם וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים אנשובי, שום ופלפל אדום כתוש, אם תרצה, ומבשלים, ערבוב, עד אנשובי להמיס, על 1 דקה.
מוסיפים גרידת לימון ומיץ, אורגנו, יין, חצי פטרוזיליה ומיץ צדפות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות.
מוסיפים צדפות; מערבבים במשך 1 דקה.
שמור 1 כוס מים בישול פסטה.
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת יחד עם פטרוזיליה שנותרה, משליכים עד שהפסטה נספגת את רוב הרוטב, 2 עד 3 דקות.
מגישים באופן מיידי. (אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף התזה של פסטה בישול מים ולזרוק.)