קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

לסכל סלמון קלוי עם יוס ארומטי

לסכל סלמון קלוי עם יוס ארומטי
לסכל סלמון קלוי עם Jus ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון מאודה ארומטי, עגבניות צלויות ארומטיות, ו ירקות שורש ארומטי קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כרישת פרוסה בחצי אורך מתחיל בקצה הלבן אבל לא חיתוך דרך הקצה הירוק. יש לשטוף ביסודיות מתחת למים קרים המפרידים עלים כדי להסיר לכלוך לכוד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
חותכים את הקצוות הירוקים של כרישה ושמורה. חותכים חלקים לבנים וירוקים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
בחר תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להתאים את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לפרוס אורך כפול ארוך של רדיד אלומיניום כבד חובה על גבי גיליון האפייה על פני הקצה הקצר יותר של הסדין.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מניחים בניצב אחר לראשון.
7
הניחו את הירקות הכרישה על נייר הכסף כדי ליצור מיטה שבה הסלמון שלך יכול לקנן.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מוסיפים חצי כרישה פרוסה, שאלוט, שום, עשבי תיבול ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מניחים את הסלמון ניקה על גבי ירקות. בנדיבות מלח ופלפל את שני הצדדים של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10
טפטוף בכל רחבי עם שמן זית ולשפשף כדי לכסות את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
שכב טרגון או גבעולי עשב אחרים על פני החלק העליון של הדג ולכסות את החלק העליון עם שאר כרישה פרוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
שלב אופציונלי: הכנס מכשיר תרמומטר בשר אלקטרוני לתוך הקצה העבה ביותר של הסלמון. זה יעזור לך לפקח על תהליך הבישול מבלי לפתוח את נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
להעלות את הקצוות של רדיד לאורך שני הקצוות של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
תוסיף את היין. אטמו את הקצוות יחד כדי ליצור אוהל קומפקטי סביב הסלמון (תנו לכבל של המדחום לחטט באחד התפרים אם אתם משתמשים באחד). חזור עם השכבה השנייה של נייר. הסלמון יכול לנוח עד שאתה מוכן לצלות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מניחים בתנור. צולים עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות. עבור פילה סלמון 2-3 lb זה לקח בערך 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
תן לנוח לפחות 10 דקות. הסר את העטיפה והסר למגש. להשליך כרישה ירוקה מסתיים.בשר חשוף העליון עם jus וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
17
הערה: זוהי גם דרך פנטסטית לבשל סלמון שלם. עבור סלמון 4lb, אתה יכול להשתמש באופן יחסי באותה כמות של מרכיבים. הגדילו את זמן הבישול ל-35-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.