לסכל סלמון קלוי עם יוס ארומטי
לסכל סלמון קלוי עם Jus ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון מאודה ארומטי, עגבניות צלויות ארומטיות, ו ירקות שורש ארומטי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
כרישת פרוסה בחצי אורך מתחיל בקצה הלבן אבל לא חיתוך דרך הקצה הירוק. יש לשטוף ביסודיות מתחת למים קרים המפרידים עלים כדי להסיר לכלוך לכוד.
חותכים את הקצוות הירוקים של כרישה ושמורה. חותכים חלקים לבנים וירוקים בהירים.
בחר תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להתאים את הדגים.
לפרוס אורך כפול ארוך של רדיד אלומיניום כבד חובה על גבי גיליון האפייה על פני הקצה הקצר יותר של הסדין.
הניחו את הירקות הכרישה על נייר הכסף כדי ליצור מיטה שבה הסלמון שלך יכול לקנן.
מוסיפים חצי כרישה פרוסה, שאלוט, שום, עשבי תיבול ועלי דפנה.
מניחים את הסלמון ניקה על גבי ירקות. בנדיבות מלח ופלפל את שני הצדדים של הסלמון.
טפטוף בכל רחבי עם שמן זית ולשפשף כדי לכסות את החלק העליון והתחתון.
שכב טרגון או גבעולי עשב אחרים על פני החלק העליון של הדג ולכסות את החלק העליון עם שאר כרישה פרוס.
שלב אופציונלי: הכנס מכשיר תרמומטר בשר אלקטרוני לתוך הקצה העבה ביותר של הסלמון. זה יעזור לך לפקח על תהליך הבישול מבלי לפתוח את נייר הכסף.
להעלות את הקצוות של רדיד לאורך שני הקצוות של הסלמון.
תוסיף את היין. אטמו את הקצוות יחד כדי ליצור אוהל קומפקטי סביב הסלמון (תנו לכבל של המדחום לחטט באחד התפרים אם אתם משתמשים באחד). חזור עם השכבה השנייה של נייר. הסלמון יכול לנוח עד שאתה מוכן לצלות.
מניחים בתנור. צולים עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות. עבור פילה סלמון 2-3 lb זה לקח בערך 25-30 דקות.
תן לנוח לפחות 10 דקות. הסר את העטיפה והסר למגש. להשליך כרישה ירוקה מסתיים.בשר חשוף העליון עם jus וירקות.
הערה: זוהי גם דרך פנטסטית לבשל סלמון שלם. עבור סלמון 4lb, אתה יכול להשתמש באופן יחסי באותה כמות של מרכיבים. הגדילו את זמן הבישול ל-35-40 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.