לפת יפנית עם מיסו
המתכון היפני לפת עם מיסו יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מירין, לפת יפנית, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו לפת יפנית עם מיסו, לפת Miso, ו לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיסו ו 2 כף חמאה.
להשליך גבעולי לפת ועלים קוצצים גס. לפת חצי (להשאיר שלם אם זעיר) ולשים במחבת כבדה 12 אינץ ' יחד עם מים, מירין, הנותרים חמאת כף, ו 1/8 מלח כפית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להרתיח, מכוסה, 10 דקות.
מוסיפים ירקות על ידי חופנים, מסתובבים ומתערבבים עם מלקחיים ומוסיפים יותר כמו נפח במחבת מפחית. לכסות ולבשל 1 דקה. לחשוף ולהמשיך רותחים, ערבוב מדי פעם, עד לפת מכרז ונוזל מצטמצם זיגוג, על 5 דקות. מערבבים בחמאת מיסו ומבשלים 1 דקה.