מאהי מצופה תפוח אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 44 דקות. אם יש לך פילה מהי, חמאת עשבי תיבול, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מתכון תפוחי אדמה חזרת מאהי מאהי מצופה, תפוחי אדמה-חזרת-קרום מאהי-מאי, ו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, מערבבים את פניני תפוחי האדמה עם חמאה, פטרוזיליה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
חמאה
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת שטוחה או מחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את פילה המהי בחמאת עשב, מלח ופלפל. למעלה פילה עם תערובת פנינים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פלפל
תפוח אדמה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים את הדג על המחבת החמה, עם צד פנינה תפוחי אדמה למטה. צורב בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים את הפילה במחבת עוגה לא תגובתי, ולאחר מכן מוסיפים 3 כפות מרק סיד, 2 כפות מים, ואת היין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
מרק
מים
ליים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
6
מניחים את המחבת בתנור, ואופים במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
הסר דגים לקערת הגשה גדולה עם השום הקלוי ומרק סיד שנותר. למעלה עם תרד מטוגן, ומקשטים עם לימון ופטרוזיליה sprig.