קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף

מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורז רגיל, שמן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף, ו מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את אורז הסושי ולספוג ביסודיות במים במשך חצי שעה. שים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז סושיאורז סושי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
משרים את פטריות שיטאקה מיובשות ברוטב סויה 3/4 כוס. שים בצד (להשרות עד רך).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3
במחבת לא דביקה, מחממים 2 כפות שמן, ואז מטגנים את הג ' ינג ' ר. מוסיפים במהירות את חתיכות העוף עם 2 כפות של רוטב סויה (כדי לתת את צבע העוף). מוקפץ עד העוף מבושל. מניחים בצד על צלחת ולתת מגניב ביסודיות; זה חשוב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים את אורז הסושי של מים. לשטוף את האורז הרגיל לנקות ולנקז מים, מדי. זכור לנקז את שתי המידות היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
באמצעות היד שלך, לסחוט את פטריות שיטאקה של רוטב סויה, אבל אכפת לך לא לבזבז את רוטב הסויה כי זה ישמש לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6
באותו מחבת nonstick, חום 2 כפות שמן. מטגנים את השום, את הבצל, ואז את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שים את כל האורז, הסושי הרגיל, וגם את 3 כפות של רוטב סויה. מוקפץ עד האורז מצופה באופן שווה עם שמן וסויה. אל תיקח יותר מדי זמן בטיגון אורז (פחות מדקה).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
יוצקים את תערובת האורז ואת העוף לתוך סיר האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
9
יוצקים 4 1/2 (מדידת סיר אורז) כוסות מים. גם יוצקים את רוטב הסויה שבו השתמשת כדי להשרות את פטריות שיטאקה מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
10
מוסיפים מעט מלח (רק טיפ טיפה).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
בואו לעמוד להתקרר במשך כ 5 דקות או יותר, כל תוך ערבוב כדי להפיג את החום. פיזור החום חשוב כדי לא להתעסק עם מערכת המדידה של התנור שלך.
12
לאחר הקירור, להתחיל לבשל את הדרך הרגילה בסיר האורז שלך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז