קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה

מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה
לבשל את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 346 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה, מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי, ו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה.

הוראות

1
מחממים סיר רחב או מחבת עמוקה על אש נמוכה ומוסיפים 1 כף שמן. כאשר הוא דליל וריחני, מוסיפים את הבצל ומזיעים אותו על אש נמוכה עד החלקים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום ואת העונה עם מלח, ומערבבים אותם במשך דקה בערך. להתפורר אורגנו לטחון כמות נדיבה של פלפל שחור על כל. מערבבים את זה מעל אש נמוכה לעוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים למחבת, מפרקים את העגבניות עם מרית. להגדיל את החום כדי ליצור בועות קטנות בקצוות, ואז להוריד את החום לשמירה על רתיחה יציבה, איטית במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים 1 כף שמן הזית הנותר בסיר על חום בינוני, וכאשר הוא חם, מוסיפים את הקוסקוס. מערבבים אותו בשמן; מוסיפים 1 1/3 כוסות מים ומלח לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים עד שכל המים נספגים, כ 8 דקות. לחשוף ו fluff את גרגרי קוסקוס עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לפצח את הביצים אחד בכל פעם לתוך רוטב עגבניות רותח, ריווח אותם באופן שווה סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הגבינה המגורדת על פני השטח ומכסים את המחבת. לחלוט את הביצים במשך 10 דקות על חום בינוני-נמוך, או עד שהלבנים נקבעים והחלמונים הם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר הביצים מבשלות, יוצרים קרוטונים: באמצעות מחבת ברזל יצוק, מחממים את שמן הזית ב-1 כף הנותרים ומטגנים את הקרוטונים מעל חום בינוני-גבוה עד שהם פריך וזהב מכל הצדדים, הופכים אותם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קרוטוניםקרוטונים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את אלה למגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
כדי לשרת, למלא קערות רדודות עם הקוסקוס, ואז כפית על קצת רוטב עגבניות ואחד הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם; מפזרים קרוטונים והפטרוזיליה הקצוצה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום