קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות4
מגזין

מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם

מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, marjoram, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל, מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים, ו מבשלים את הספר: מוקרם בטטה עם בצל ומרווה.

הוראות

1
מוסיפים את מלאי הבשר ומרז ' ורם וממשיכים לבשל במשך כשעה ו-15 דקות. הבצל צריך להיות חום בהיר ומבריק, מבושל בדרך למטה stewy.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
מרז ' ורםמרז ' ורם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
אפשר את הבצלים להתקרר לטמפרטורת החדר וכפית לתוך שש שקיות מקפיא resealable 1-ליטר. אם אתה משתמש במיכלים, הקפד להשאיר על1 אינץ ' של headspace, כמו בצל ירחיב כמה כפי שהם להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מקום בחלק האחורי של המקפיא, שבו הוא הקר ביותר: 1° F הוא אידיאלי.
4
תפשיר את הבצלים במקרר. מקררים לאחר הפשרה ושימוש בתוך כמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות