לבשל את הספר: חזה בקר מעושן איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 717 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם אבקת שום, קוביות בוליון בקר, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ, מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן, ו מבשלים את הספר: חזיר מעושן עם אבוקדו וחמאה.
הוראות
1
לבנות אש (עץ או שילוב של פחם ועץ) לבישול עקיף על ידי למקם את הגחלים רק בצד אחד של הגריל, משאיר את הצד השני ריק.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לרסק את קוביות בשר bouillon בקערה קטנה ומערבבים עם ווסטרשייר. תכסה את כל החזה עם עיסוי רטוב. בקערה קטנה, לערבב את החומרים לשפשף יבש, ואז מעיל את העטין עם לשפשף יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות
שעועית ירוקה כבושה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כאשר התנור מגיע 107°, במקום חזה בקר, עם צד השומן למעלה, על הצד הריק של הגריל ולסגור את המכסה. מבשלים 7 עד 8 שעות, עד הטמפרטורה הפנימית של חזה הבקר מגיע 160 עד170. שני גושי עץ קטנים יש להוסיף כל שעה כדי להגדיל את טעם העשן.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מקפלים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום לשניים ומניחים את חזה הבקר במרכז, צד שומן למטה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
יוצקים 1 כוס מים על חזה הבקר תוך הרמת הקצוות של נייר כדי ללכוד את המים. להביא את הקצוות לסכל יחד לקפל, גלישת חזה שלם חזק, ולמקם את התנור במשך 2 שעות נוספות, עד הטמפרטורה הפנימית של חזה החזה מגיע 185 עד 88°.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
תן את שאר הבשר בנייר כסף ללא הפרעה במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר את חזה הבשר מן רדיד לחתוך על פני התבואה. שמור את מיצי הבשר שנאספו בנייר כסף ולטפטף על פרוסות חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את טורנון מתילדה שיראז. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.