קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: חצילים תינוק ממולאים וקישואים ברוטב רימון

מבשלים את הספר: חצילים תינוק ממולאים וקישואים ברוטב רימון
מבשלים את הספר: חצילים תינוק ממולאים וקישואים ברוטב רימונים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, חצילים לתינוקות, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו חצילים תינוק ממולא (האימאם Bayaldi), חצילים תינוק ממולא עם מילוי כבש, ו מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הגבעולים של קישואים ולגרוף את הבשר באמצעות corer.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
חותכים את הגבעולים של חצילים, אבל להשאיר את העלים הירוקים ללא פגע—הם ימנעו את החצילים להתפרק בעוד הבשר מוסר. לגרוף את הבשר באמצעות baller מלון או כף, ורק אז לקחת את העלים הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
3
מערבבים את החומרים למילוי. ממלאים את הירקות לשלושה רבעים מהיכולת שלהם ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4
קו סיר רחב, שטוח עם פרוסות בצל ועגבניות. מסדרים את הירקות הממולאים על גבי ויוצקים 1/4 כוס שמן למחבת. מתבלים במלח ופלפל, מכסים את התוכן במיץ רימונים סחוט טרי (או בריכוז הרימון המדולל) ומוסיפים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רימוןרימון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסים על החום הנמוך ביותר במשך כ 5 שעות, עד התוכן הם חום כהה ויש כמות קטנה של רוטב עבה הנותרים על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת