מבשלים את הספר: חצילים תינוק ממולאים וקישואים ברוטב רימון
מבשלים את הספר: חצילים תינוק ממולאים וקישואים ברוטב רימונים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, חצילים לתינוקות, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו חצילים תינוק ממולא (האימאם Bayaldi), חצילים תינוק ממולא עם מילוי כבש, ו מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגבעולים של קישואים ולגרוף את הבשר באמצעות corer.
חותכים את הגבעולים של חצילים, אבל להשאיר את העלים הירוקים ללא פגע—הם ימנעו את החצילים להתפרק בעוד הבשר מוסר. לגרוף את הבשר באמצעות baller מלון או כף, ורק אז לקחת את העלים הירוקים.
מערבבים את החומרים למילוי. ממלאים את הירקות לשלושה רבעים מהיכולת שלהם ומטגנים עד להזהבה.
קו סיר רחב, שטוח עם פרוסות בצל ועגבניות. מסדרים את הירקות הממולאים על גבי ויוצקים 1/4 כוס שמן למחבת. מתבלים במלח ופלפל, מכסים את התוכן במיץ רימונים סחוט טרי (או בריכוז הרימון המדולל) ומוסיפים את מיץ הלימון.
מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסים על החום הנמוך ביותר במשך כ 5 שעות, עד התוכן הם חום כהה ויש כמות קטנה של רוטב עבה הנותרים על החלק התחתון של הסיר.