מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן
לבשל את הספר: מרק פורל מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עירית, תפוחי אדמה זהב יוקון, קרקרים מרק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים כ 7 דקות, עד שהם מתחילים לרכך.
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את השום והטחון למשך כ-30 שניות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים, מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את הטרוטה לסיר יחד עם החלב. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 30 דקות (לא להרתיח).
מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצקת בקערות, מפזרים עירית קצוצה, ומגישים עם קרקרים מרק.