מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף
לבשל את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפונה תינוק, פלפל טחון, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו לבשל את הספר: אורז מטוגן זנגביל, מבשלים את הספר: שרימפס מוקפץ עם Lo Mein ו Jinger-Sesame Vinaigrette, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
למלא את החלק התחתון של ספינת קיטור בסגנון אסיה עם סנטימטר או שניים של מים, ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. (אתה יכול גם להשתמש ספינת קיטור בסגנון מערבי מתקפל בסיר גדול.)
שים את הנקניקיה הסינית על צלחת, מניחים את הצלחת באוניית הקיטור, מכסים ואדים עד הנקניק מחומם דרך, על 10 דקות.
להעביר את הנקניק ללוח חיתוך ולפרוס אותו באלכסון לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים את השרימפס, העוף, ביצה לבנה, קורנפלור, וקמצוץ מלח בקערה בינונית.
מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מחממים ווק גדול מעל חום גבוה.
הוסף מספיק שמן לבוא 1 אינץ ' את הצדדים של ווק, ולחמם אותו 149°.
מוסיפים את השרימפס והעוף, ומערבבים בעדינות עד שהם הופכים ללבנים, בערך 45 שניות. באמצעות מסננת רשת רחבה, להעביר את השרימפס ועוף למסננת לנקז. השלך את כל אבל 4 כפות השמן מן הווק.
להחזיר את ווק עם השמן לחום גבוה, וחום עד השמן מנצנץ. מקציפים את כל הביצים בקערה קטנה, ומוסיפים לווק. לטרוף את הביצים עד שהם די מוצקים ולא נוזליים, כ -15 שניות.
העברה לצלחת. החזירו את השרימפס והעוף לווק, והוסיפו את הבצל והבצל הירוק. מוקפץ עד הבצל הירוק לרכך, כ -15 שניות.
מוסיפים את הנקניק והאפונה, ומטגנים במשך 15 שניות.
מוסיף את האורז, פלפל לבן, ונשאר 1/2 כפית מלח, ומערבבים ומטגנים עד שהאורז הוא צנרת חם, על 3 דקות. להחזיר את הביצים לווק ומערבבים לכמה שניות.