קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: ענני שוקולד

מבשלים את הספר: ענני שוקולד
מבשלים את הספר: ענני שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שקדים, סוכר superfine, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, מבשלים את הספר: שוקולד טעים, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו 3 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.  לשפשף את הסוכר superfine וסוכר חום יחד דרך מסננת חוט גס לתוך קערה בינונית; להפריש.  הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, ואז וניל. מקציפים, מדי פעם מגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה, עד התערובת היא צהוב חיוור מרקם קל, על 5 דקות. בהדרגה להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כָּתֵףכָּתֵף
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית. עם מהירות המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים בשלוש תוספות, ערבוב רק עד כל תוספת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את השקדים ושוקולד צ ' יפס ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4
הסר את הקערה מהמערבל. רוקן את הבצק על דלפק העבודה, והשתמש בידיים כדי להפיץ ביסודיות את השקדים ושוקולד צ ' יפס בבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
באמצעות כדור גלידה בקוטר 2 אינץ', מנה את הבלילה על המחבתות מוכנות. באמצעות העקב של כף היד שלך, מעט לשטח כל כדור בצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
אופים שתי מחבתות עם העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור על באמצע אפייה, עד העוגיות הן חום זהוב באופן שווה, 15 עד 18 דקות. במהלך 3 הדקות האחרונות, ראפ כל מחבת על המדף. העוגיות יסיטו את האוויר והסדקים החתומים יופיעו על העליונים. חזור עם המחבת השלישית. מגניב על המחבתות. הערה: לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף