קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג פקורינו עם רוטב עגבניות

מבשלים את הספר: פודינג פקורינו עם רוטב עגבניות
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2016 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 167g של שומן למנה. אם יש לך רוטב מרינרה, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, מבשלים את הספר: דלעת מטוגנת במחבת עם רוטב עגבניות, ו לבשל את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F. בסיר כבד, לחמם את החלב והשמנת על חום בינוני גבוה, עד מחומם דרך אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את החלמונים. כאשר הם מעורבבים, לאט להוסיף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה כדי למזג את הביצים, לטאטא ברציפות. מוסיפים לאט את הביצים המזוגגות לשמנת החמה במחבת ככל שאתה ממשיך לטאטא את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים את הלחם לקוביות על תבנית אפייה ויבשים בתנור במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מעבירים את הלחם לקערת ערבוב ושופכים על זה את תערובת הביצה-שמנת כדי להשרות את הלחם. באמצעות תערובת ביד, פירה עד חלקה. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 6 אונקיה ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
שים את ramekins במחבת קלייה ולהוסיף מספיק מים לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בזהירות רבה להעביר את המחבת לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, או עד פודינג מחומם דרך וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה ומברשת בשמן זית. טוסט בתנור, הופך פעם אחת, במשך 2-3 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בינתיים, מחממים את רוטב המרינרה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד חם מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
שים ramekin אחד על כל אחת מארבע צלחות הגשה ומעל כל אחד עם כ 1/4 כוס רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
טפטוף כל ramekin עם שמן זית ופלפל. שים שלוש פרוסות של טוסט על כל צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו