קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

מבשלים את הספר: רוטב פאן עבור עוף צלוי

מבשלים את הספר: רוטב פאן עבור עוף צלוי
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 129 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שאלוט, גזר, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי עם חמאת עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את המחבת שבה יש לך רק צלוי עוף מעל חום גבוה ומבשלים כל עור שנותר במשך 1 דקה בערך. המיצים יבשלו ויידבקו לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את כל אבל 1 או 2 כפות של שומן שניתנו אם אתה רוצה.
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומערבבים עם כפית שטוחה כדי לצפות את הירקות עם השומן. מבשלים עד הבצל שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את היין ואת deglaze המחבת, גירוד את חתיכות קרמל. מבשלים את כל היין (השומן יתחיל crackle). המשך לבשל עד הבצל והגזר הם caramelized, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף 1 כוס מים חמים,deglaze המחבת שוב, ולתת את המים לבשל לחלוטין. כאשר פצפוצים מתחילים, מערבבים את הבצל והגזר עד שהם הופכים לקרמל יפה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים עוד 1 כוס מים חמים ומבשלים עד מופחת על ידי כשני שלישים.  
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
לרוטב המזוקק: בעוד היין והמים מתבשלים למטה, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני, הוספת שאלוט כמו החמאה נמסה. מבשלים את השאלוט בעדינות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר את המחבת מהחום. מסננים את הרוטב לסיר עם שאלוט ולהביא לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבלים אותה במחבת עד שהיא משתלבת לחלוטין ברוטב. מערבבים בעשבי תיבול. (בעוד הרוטב הוא צמצום, להפריד את הרגליים מן העוף. אתה יכול להוסיף כל מיצים שנצברו על לוח גילוף לרוטב המחבת.)  
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף את מיץ לימון או חרדל, אם תרצה. סדר את העוף על צלחות. להחזיק את המוצקים במחבת, לשפוך את הרוטב על העוף, או כפית את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף