מגזרות עוגיות סוכר משפחתיות של הילס
מגזרות עוגיות הסוכר של משפחת הילס יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אם באמצעות חלבונים ביצה: חלבונים ביצה 1/2 כפית שמנת של טרטר, עד סוכר של ממתקים, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נתחי עוגיות סוכר, נתחי עוגיות סוכר, ו נתחי עוגיות סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את הקמח עם אבקת אפייה ומלח בקערה בגודל בינוני. באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת החמאה במשך דקה מלאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר והכה במהירות בינונית עד האור, על 5 דקות. הכה בביצים ווניל עד פלאפי ומאוד קל, עוד 2 עד 4 דקות. עם כף עץ בהדרגה לעבוד את הקמח לתוך תערובת מוקרם. מחלקים את הבצק לשתי מנות ועוטפים בנייר שעווה או בניילון נצמד. מקררים עד חברה, לפחות כמה שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 400°. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ', תוך שימוש ביותר קמח לסיכת גלגול, מפוזר על הבצק, ובנוסף על פני השטח המשוריין לפי הצורך כדי למנוע דבק.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות ומניחים על גיליונות עוגיות.
בצק זה עובד יפה אם נאסף מחדש; אם הוא מקבל רך מדי, צמרמורת במשך כ -15 דקות.
מקררים או מקפיאים את העוגיות החתוכות על דפי האפייה שלהם במשך 10 עד 15 דקות כך שהם ישמרו על הקצוות המוצקים שלהם כפי שהם אופים; אם אתה ממהר, קדימה ואופים את העוגיות מיד.
אופים במשך 5 עד 8 דקות או עד עוגיות נפוחות ורק רק בקושי מתחיל חום בקצוות: להתחיל עם הזמן הקצר ביותר ולצפות בזהירות, במיוחד עם עוגיות קטנות מאוד. כמו העוגיות שבירים היישר מהתנור, לתת מגניב מעט לפני המעבר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
כאשר מגניב, זיגוג לקשט לפי הצורך.
עושה עד 6 עוגיות תריסר, בהתאם לגודל. מתכון זה ניתן להכפיל או לשלש בקלות.
לטאטא את הלבן ביצה ומלח עד משוחרר ומתחיל קצף.
מוסיפים שמן, סוכר של קונדיטורים, ושמנת בהדרגה לטאטא, מוסיפים עוד סוכר ושמנת עד הזיגוג הוא של התפשטות עקביות: אתה רוצה שזה יהיה דק מספיק כדי להפיץ בקלות על העוגיות לקצוות שלהם, אבל לא כל כך דק זה פועל את הצדדים.
באמצעות מרית אופסט או סכין שולחן חלקה, להפיץ את הזיגוג על כל עוגייה, מילוי הצורה לקצוות שלה. בעוד זיגוג רטוב, אתה יכול לקשט את העוגיות עם סוכריות צבעוניות, או להשאיר את זיגוג רגיל, לתת יבש, ולהוסיף קישוט יותר עם זיגוג מלכותי.
לפני שתתחיל, ודא כי כל הכלים והמכלים נקיים ללא שומן. יש מוכן כמה מכולות קטנות לחלוקת הדובדבן וצביעה אותו בצבעים שונים,אם תרצה. יהיה עליך לשמור על הציפוי המלכותי מכוסה במטלית לחה, לעטוף פלסטיק, או מכסה הולם חזק או שזה יתייבש. הדובדבן המלכותי ישמור, מכוסה היטב, במקרר במשך כשבוע אחד. מתכון זה פרופורציונלי לציפוי המוצק ביותר-מרקם; להתאים את המרקם עם תוספת של מים או סוכר כפי שהוסבר להלן.
אם באמצעות חלבונים ביצה, לשלב את החלבונים ביצה, שמנת של טרטר, וסוכר להכות עד הדובדבן הוא עבה ומחזיק פסגות billowy, על 6 עד 8 דקות.
הוסף גליצרין עבור ברק נוסף, אם תרצה בכך.
אם באמצעות אבקת מרנג, לטאטא את אבקת מרנג וסוכר יחד בקערה של מערבל חשמלי.
מוסיפים את המים ומכים במהירות נמוכה במשך כ 5 דקות, עד הדובדבן הוא עבה ומחזיק פסגות billowy. לא overbeat או מרקם הדובדבן יהיה קשה לעבוד עם.
הוסף גליצרין עבור ברק נוסף, אם תרצה בכך. כדי להתאים את העקביות של הדובדבן: כדי לעבות, להוסיף סוכר מנופה של ממתקים כפית בכל פעם, לטאטא ביסודיות עד שתגיע העקביות הרצויה. כדי דק, להוסיף מים חמים כמה טיפות בכל פעם, ערבוב עם כף. צינורות מתאר ופרטים דורשים הדובדבן העבה ביותר; זורם של צבע על עוגייה שלמה או בחלקים יכול להיות קצת דק יותר.
הציפוי המלכותי מתקשה מהר מאוד כאשר הוא חשוף לאוויר, כך שהוא מכסה במטלית לחה, עטיפות פלסטיק או מכסי מכולות כאשר הוא אינו בשימוש מיידי.
מחלקים את הדובדבן לתוך מכולות נפרדות עבור כל צבע לשמש. גוון את הדובדבן עם כמויות קטנות של צבע מאכל עד שהוא מגיע לצבע הרצוי.
כדי להשתמש, הדובדבן ניתן להפיץ על עוגיות עם מרית אופסט או סכין שולחן - אפילו צבוע על עם מברשות צבע קטנות, בשימוש בעבר, כגון אלה שמגיעים בתיבת צבע של ילד-או שזה יכול להיות piped דרך שקית בצק וטיפים. עבור קווי מתאר פשוטים, להשתמש שקית פלסטיק רוכסן עם חור זעיר לחתוך מפינה אחת.
עושה על 3 כוסות של זיגוג.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
Walk: A Memoir by Kate Moses, copyright © 201
ובגלל שאמרתי כך: 33 אמהות לכתוב על ילדים, סקס, גברים, הזדקנות, אמונה, גזע & עצמם (הארפר
Collins 2005, 2006). בשנת 2003, הרומן הראשון שלה, Wintering: A Novel of Sylvia Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
התפרסם וזכה לשבחים בינלאומיים. החורף תורגם לשלוש-עשרה שפות, וקיבל את פרס ג ' נט היידינגר קפקא ואת פרס Prix des Lectrices de Elle בצרפת. ספרה האחרון הוא Cakewalk, A Memoir (The Dial Press, May 2010), the result of a lifelong love of sugar and stories. היא גרה בסן פרנסיסקו עם משפחתה-עיתונאית ו Salon.com מייסד, גארי Kamiya, ושני ילדיהם.