קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מדליוני בשר חזיר

מדליוני בשר חזיר
מדליוני חזיר זסטי יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 211 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 35 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן צמחי, שקדי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מדליוני חזיר, מדליוני חזיר מנדרינה, ו מדליוני חזיר פריכים.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד 1 כוס לטבילה; מכסים ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הכן גריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל חזיר, מכוסה, על אש בינונית למשך 30-40 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מרינדה שמורה חמה; מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מלבק וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי למדליוני חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקמוריי ראנץ ' נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי 2012 פינו נואר של עמק הנהר הרוסי שלנו נפתחת בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.