מוג'ו דה אג'ו
Mojo de Ajo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו שום בבקבוק, שמן זית, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בשר חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיקון, Mojo Picón-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה Mojo, ו שוקולד-שום Mojo עם לחם קובני קלוי (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate).
הוראות
שמן חום ב 2-qt. סיר מעל חום בינוני עד 35
באמצעות מלקחיים, לצלול 1 צ ' ילה לתוך שמן, ומבשלים 5 שניות; להסיר ולנקז על מגבות נייר.
בואו מגניב 5 דקות או עד מגניב לחלוטין. חזור עם 2 chiles הנותרים.
להסיר ולהשליך גבעולים. תהליך שנותר חלק צ ' ילי במעבד מזון 30 שניות עד 1 דקה או עד התפורר לתוך פתיתים קטנים.
לבשל שום בשמן חם באותו סיר על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד הזהב.
מערבבים פתיתי צ ' ילה, מיץ ליים, ומלח. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 5 ימים. אפשר לתערובת להגיע לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
* 2 כפות. אפשר להחליף את הפפריקה המתוקה. להשמיט שלב 1; להמשיך עם מתכון לפי ההוראות, ערבוב בפפריקה עם מיץ ליים ומלח בשלב