מולס פריטס
Moules frites הוא pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1789 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. אם יש לכם מולים, בצל אביב, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. Moules Sans Frites, מולס קלאסי Frites, ו מולס קלאסי-Frites דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להטות את המולים לתוך קערה גדולה של מים קרים. בטל כל שנותר פתוח כאשר טפח, ואז לנקז היטב ולמשוך כל זקן. (מולים טריים נראים שחורים ומבריקים רק צריך ריח נעים של הים העמוק הרוב המכריע צריך להיות סגור היטב. הימנע מכל ריח חשוד, נראה יבש או פתוחים בעיקר.)
פורסים דק את הירקות והשום.
מגלגלים את הצ ' ילי בידיים שלך כדי לשחרר את הזרעים, ואז לחתוך לשניים ולנער את הזרעים. חותכים את הבשר למקלות דקים, ואז מחסנית יחד וקוצצים דק. פיק מעל ענפי הקורנית, להשליך את הגבעולים העבים, ולאסוף את עלי הפטרוזיליה מן הגבעולים. הכן את השבבים (ראה מתכון, להלן מימין).
מניחים פאן גדול, כבד מבוסס סאוט (עם מכסה) על הכיריים והחום עד שאתה יכול להרגיש חום חזק עולה.
יוצקים את השמן, ואז מיד לזרוק את כל הירקות, צ ' ילי וקורנית. ענפי הקורנית יתפצצו אם המחבת תהיה חמה מספיק. מבשלים בערך 1 דקות, מנערים את המחבת ומערבבים את הירקות עד שהם מתחילים לנבול.
עם החום עדיין גבוה, לזרוק את כל המולים ולנער את המחבת כך שהם יוצרים שכבה אפילו. מכסים במכסה ומבשלים עוד 1-2 דקות, מנענעים את המחבת פעם או פעמיים.
לחשוף את המחבת ויוצקים את היין ואת פרנו. לנער ולבשל עוד 1 דקות כך היין מפחית בחצי, ואז לכסות שוב ומבשלים עוד דקה.
מניחים מסננת גדולה מעל קערה ומניחים את המולים והירקות למרכז. זרוק כל מולים שנותרו סגורים. תטגן את הצ ' יפס.
יוצקים את הנוזלים המתוחים בחזרה למחבת, מחממים ומערבבים בפרך קרם ועלי פטרוזיליה שלמים. בדוק את התיבול; ייתכן שלא תצטרך שום מלח. להחזיר את המולים והירקות למחבת ולחמם, לנער את המחבת, ולאחר מכן לחלק בין שתי קערות מרק גדולות.
מגישים את הצ ' יפס ומיונז (מתכון להלן) לצד.
טיפ: הפוך את המיונז ולהכין את השבבים לפני שאתה מתחיל את המולים. מטגנים את השבבים לאחר שבישלתם את המולים ובזמן שהם עדיין מתנקזים במסננת, ולאחר מכן לסיים את הרוטב.