אם יש לכם בצל ירוק, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מוס אבוקדו וכוסברה, מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר, ו מטבל מוס אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ריסוס 3 (1 כוס) או 6 (1/2 כוס) ramekins עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים את הכוסברה, בצל ירוק, גבינת שמנת, מלח, מיץ ליים, וצ ' ילה במעבד מזון ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיף את הג ' לטין לתערובת במעבד המזון, פועם עד מחית מעורבב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
יוצקים את התערובת לתוך ramekins מוכן. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד חברה, בערך 2 hours.To unmold, למלא מיכל גדול עם מים חמים מאוד. לטבול את ramekins במים במשך 1 דקה. הפעל קצה סכין קטן וחד סביב הקצה של כל מוס. Unmold על מגש.