מוקפץ חצילים ובשר בקר
חציל ובשר מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 411 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן צמחי, אורז חום, זנגביל חתיכהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
להקציף 2 כפות נענע, רוטב סויה, 1 צ ' ילה, חצי זנגביל, רוטב דגים, מיץ ליים, 1 כפית שום, סוכר, ו 2 כפות מים בקערה בינונית. שים את התחבושת בצד.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. עבודה ב 2 קבוצות והוספת 2 כפות שמן בין קבוצות, לבשל חצילים עד חום זהוב, 2-3 דקות לכל צד.
מעבירים פרוסות חצילים לקערה בינונית.
יוצקים חצי רוטב על חצילים וזורקים למעיל באופן שווה. תניח בצד את התחבושות.
חום שנותר 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף הנותרים צ ' ילה, זנגביל, 1 כפית שום, בשר בקר ומבשל, הפיכת בשר פעם אחת, עד צרוב יפה בינוני-נדיר, על 3 דקות בסך הכל.
מוסיפים תערובת חצילים (עם נוזל) למחבת ולזרוק לערבב היטב.
מחלקים אטריות או אורז בין קערות. מוקפץ כפית מעל.
טפטוף שמורות רוטב על מוקפץ ומקשטים עם הנותרים 2 כפות נענע קצוץ.
למנה: 503 קלוריות, 24 גרם שומן, 54 גרם פחמימות