קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

מוקפץ רדיקיו

מוקפץ רדיקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מוקפץ Radicchio. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רדיקיו, אורגנו, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו פיצה עם סאוטייד רדיקיו, מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, ו מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל ראש radicchio במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 4 טריזים. (השאר את הליבות שלמות; הם יעזרו להחזיק את הפרוסות יחד.) להפריש. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, שום, מלח, פלפל, אנשובי (אם שימוש), ו 3 כפות של השמן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הרדיקיו בשכבה אחת ומבשלים 3 דקות. סובבו את הקרדיקיו, הוסיפו את הויניגרט ואת האורגנו, ובישלו עד שהצנוניות תהיה רכה ומעט שחומה, בעוד כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.