מוקרם זית מקרוני מוקרם
מקרוני זית מוקרם דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרגרינה, קרם קרטון, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו מקרוני מוקרם, מקרוני מוקרם מוקרם, ו מוקרם תפוחי אדמה ומקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה.
פלפל ירוק מטגן, סלרי ובצל בשמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני גבוה 5 דקות או עד למכרז.
מערבבים ירקות, מקרוני, מיונז, ואת המרכיבים הבאים 7 בקערה גדולה; מערבבים היטב.
העברה לתבנית אפייה משומנת 1 1/2 ליטר.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 20 דקות.
מערבבים פירורי לחם ומרגרינה; מערבבים היטב.
מפזרים תערובת פירורי לחם ופפריקה על תבשיל.
אופים 10 דקות נוספות או עד מחומם היטב.