מחבת תפוחי אדמה, ברוקולי ונקניק
מחבת תפוחי אדמה, ברוקולי ונקניק נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, מרגרינה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מחבת Orecchiette עם נקניק וברוקולי Rabe, מחבת תפוחי אדמה ברוקולי, ו מחבת תפוחי אדמה נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים, מים חמים, חלב, מרגרינה ותפוחי אדמה במחבת 12 אינץ ' או סיר 3 ליטר.
חום רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים נקניק וסלסה; מערבבים עד מעורבב היטב. להפחית את החום; לכסות ומבשלים על 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים בברוקולי. כיסוי; לבשל 8 דקות יותר או עד תפוחי אדמה וברוקולי הם מכרז (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).