זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, קמח, כדורי לחם תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי, מחוונים עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי הודו עם מיונז אפיק.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים במנה רדודה.
2
להקציף ביצים עם חלב בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים panko בצלחת רדודה נפרדת. לדלות את שני הצדדים של פילה הליבוט בקמח מתובל, ולאחר מכן לטבול בתערובת ביצה. לדלות בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה גדולה. מטגנים דגים בתערובת שמן חם, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים דגים על מגבות נייר; לתת מגניב מעט, לחתוך פילה לתוך 14 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
מורחים מיונז פלפל אדום על 14 סיבובים לחם תירס; העליון כל סיבוב עם 1 חתיכת דגים, 2 חתיכות של חסה, ו 1 סיבוב לחם תירס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.