מחית גזר, כרישה ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גזר, כרישה, פטרוזיליה מחית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, חמאה, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בקלה דביקה עם מחית סלריאק ופטרוזיליה, שעועית לבנה, פטרוזיליה ומחית שום, ו שרימפס עם שורש פטרוזיליה ומחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. לאחר שחין מים, להוסיף גזר ומבשלים עד מאוד רך, על 12 עד 15 דקות.
מסננים גזר ולתת לשבת, ללא הפרעה, אז הם" קיטור יבש " במשך כמה דקות. החזירו את הסיר לצינור על אש בינונית-נמוכה והוסיפו חמאה. לאחר קצף חמאה, להוסיף כרישה, מתבלים היטב עם מלח ופלפל טחון טרי, ומבשלים עד כרישה רכים ונבלים, על 2 דקות.
מוסיפים גזר ומערבבים למעיל.
יוצקים חצי וחצי, באמצעות masher תפוחי אדמה או מזלג גדול, לרסק בגסות את התערובת.
מערבבים פטרוזיליה, טעם ולהתאים תיבול לפי הצורך, ומגישים.