מחית כרובית עם שום קלוי
מחית כרובית עם שום קלוי עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, כרובית, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מחית שום ורוזמרין קלוי, כרובית שום קלוי מחית שורש סלרי, ו מחית כרובית תפוחי אדמה צ'ייב ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מתכון זה הוא מספר עשרים ותשע בפרויקט שלושים לחג ההודיה שלי שבו אני מבשל שלושים מתכונים בהשראת גיליון נובמבר של מגזין רשת מזון. אתה יכול למצוא את המקור ואת כל המתכונים האחרים שלי כאן: http://sallycooks.com/2013/11/23/cauliflower-mash-with-roasted-garlic זה מגיע מאחד הדפים האהובים עליי במגזין שכותרתו "ירקות פירה 10 דרכים" הדפים מלאים ירקות פירה צבעוניים כולל סלק, שורש סלרי ו rutabagas. התכוונתי לנסות כרובית מעוכה אחרי שראיתי אותה עושה סיבובים בפינטרסט במשך זמן מה אז עשיתי לה סיבוב במעבד המזון שלי (משחק מילים מכוון) ומצאתי שהיא די טעימה! זה יהיה תוספת נהדרת במקום פירה מסורתי בחג ההודיה הזה.הוספתי שום קלוי למתכון כדי לתת מחית כרובית טעם עשיר יותר. קל לצלות שום בכמה צעדים.פשוט מחממים התנור שלך ל 400 מעלות, לקלף את השכבות החיצוניות של העור נורה שום, עוזב את עורות של שיני הפרט שלם. באמצעות סכין, לחתוך את החלק העליון של ציפורן, חשיפת שיני שום הפרט.
מניחים שום על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום.
טפטוף כף או שתיים של שמן זית על השום, לעטוף בנייר אלומיניום.
אופים ב 400 מעלות במשך 30-35 דקות, או עד שיני התרכך. אפשר לשום להתקרר ולהשתמש במזלג קטן או באצבעות שלך כדי למשוך או לסחוט את שיני שום קלויים מתוך עורם. אתה יכול לאכול את זה רגיל, עם לחם או קרקרים או להשתמש בו במתכונים כמו זה.לפני לאחר מכן
מה לעשות:מניחים את הפרחים בסל ספינת קיטור בסיר מלא 1-2 אינץ ' של כריכת מים ואדים רותחים עד רך, 15-20 כרובית minutespuree עם חמאה, חלב, מלח, פלפל, garlicserve קלוי חם מעוטר חמאה, עירית ושמנת חמוצה אם אתה רוצה