מטבלי פונדו: עוף עטוף בבייקון עם תרד, ירקות ותפוחים חלוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונדו Dippers: עוף עטוף בייקון עם תרד, ירקות חלוקים ותפוחים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 888 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קורנפלור, מיץ לימון, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון, בייקון עטוף ארטישוק תרד ממולא עוף, ו זרקור: בייקון עטוף גליל עוף עם תרד וגבינה עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להפשיר תרד במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
3
טפטוף קצת שמן על צלחת גדולה ויש לי מתלה יושב על אפיית סדין או מחוררת מחבת מטאטא בקרבת מקום. תחצי את הבייקון ושמרי על לוח הכנה בטוח לבשר. חצי את המכרזים עוף להחליק לתוך המנה עם שמן זית. מתבלים במלח, פלפל, תיבול עופות ופפריקה. לסחוט את התרד במגבת צלחת נקייה ולשים את התרד בצלחת קטנה. מעל כל חתיכת עוף עם קצת תרד ועטיפה עם בייקון. סדר, נראה בצד למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
מכרזי עוף
שמן זית
בשר
פפריקה
תרד
פלפל
בייקון
מלח
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
תבנית אפייה
מגבות מטבח
4
אופים עד זהב המשרד, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בינתיים, להביא כמה סנטימטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני. יש קערה גדולה של מי קרח, עבור מזעזע את הירקות, מוכן גם כן.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
6
מוסיף את הצנון למים הרותחים ואת blanch במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר אותם הלם במי קרח. חזור עם הפלפל הסרת אותם עם מלקחיים או מסננת קטנה או עכביש.
מרכיבים שתצטרך
מים
צנון
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מלקחיים
7
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, על 2 עד 3 דקות, ואז הלם ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
8
אם משתמשים בבצל טרי, מוסיפים אחרון ומבשלים 3 דקות כדי לשחרר עורות. לזעזע אותם ולהשתמש במגבת כדי לנגב את העורות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
9
מסדרים את הבשר, הירקות והבייגלה סביב סיר פונדו ומגישים עם לחם קוביות בסל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בייגלה
לחם
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
שים את היין בסיר פונדו ולהביא לבועה מעל חום בינוני. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את מיץ הלימון, ואז מוסיפים את הגבינות בחבילות, מערבבים בתנועת איור-8 עם כף עץ. כאשר הגבינה נמסה במלואה, מערבבים את עמילן התירס לתוך הברנדי, בקערה קטנה עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים לגבינה. מתבלים עם אגוז מוסקט וקיין ומגישים מעל תחנת חימום לסיר הפונדו שלך.