מטבל בצל מטוגן
מטבל בצל מטוגן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם ורמוט, שום, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ראשית, להבהיר את החמאה כך שתוכל לטגן את הבצל בחום גבוה ולשים קרום כהה מאוד, כמעט שרוף עליהם.
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא קצף וחום.
הסר מהחום. הטה את המחבת בזהירות כפית את הקצף, שומר אותו בקערה קטנה.
יוצקים את החמאה הברורה לקערה אחרת, ויוצקים את השאריות הכהות בתחתית המחבת לתוך הקערה עם הקצף.
הוסף את החמאה הברורה למחבת כבדה גדולה יותר. (השליכו את קצף החמאה ואת הפסולת.)
מחממים את המחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מטגנים את הבצלים, הופכים אותם מדי פעם, עד שהם כהים בקצוות, אפילו שחורים ופריכים בנקודות, כ -10 דקות.
מוסיפים את הדבש והשום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את ורמוט, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מתעבה, כ -3 דקות.
שים את השמנת החמוצה ואת גבינת שמנת בקערת ערבוב ומערבבים עם מרית גומי עד חלקה. דק קוצצים את הבצל המטוגן על קרש חיתוך ומוסיפים אותם, יחד עם מיצי המחבת שלהם, לתערובת גבינת שמנת. מערבבים בעירית.
מוסיפים את קאיין ומתבלים במלח.
מעבירים לקערה קטנה ומקשטים עם עירית יותר. (זה יכול להיעשות מראש ומקורר.)