קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל תרד טרי

מטבל תרד טרי
מטבל תרד טרי נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, צ'יפס, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו מטבל תרד וארטישוק אפוי, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו קציץ תרד אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שכבה מרובעת של מגבות נייר על קרש חיתוך ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
שים מסננת משובחת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחממים את השמן במחבת ישרה גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הגזר, הבצל, השום, המלח הנמדד והפלפל הנמדד ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף מחצית התרד, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב. לבשל, לזרוק מדי פעם עם מלקחיים, עד התרד הוא נבול לחלוטין, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את התרד הנותרים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד נבול לחלוטין, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
תעביר את התרד למסננת בכיור. באמצעות מצקת, לחץ על התרד לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
8
מניחים את התרד על מגבות הנייר השכבתיות, מכסים בשכבה מרובעת שנייה של מגבות נייר, ולוחצים על כל נוזל נוסף מתוך העלים. לזרוק את מגבות נייר, דק קוצצים את התרד, ולהעביר אותו לקערה עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הבצל הירוק, שמנת חמוצה, מיונז, ווסטרשייר, ומיץ לימון ומערבבים לשלב. מכסים בחוזקה ומקררים עד שהטעמים מתמזגים והמטבל מקורר היטב, כ -2 שעות.טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך, ולאחר מכן להעביר צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
מגישים עם קרקרים מלוחים או ריץ, קרוסטיני, מקלות גזר, מקלות סלרי, או צ ' יפס עבה לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גזרמקלות גזר
(24 ספירה)(24 ספירה)
קרקרים חמאהקרקרים חמאה
צ ' יפסצ ' יפס
קרוסטיניקרוסטיני