מטוגנים עם פנצ'טה
אוכל מוקפץ עם פנצ'טה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, chard שוויצרי, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מטוגנים בשוויץ Chard עם Pancetta, לינגוויני עם פנקטן וכריך שוויצרי, ו Chard עם שאלוט, Pancetta & אגוזי מלך.
הוראות
לשטוף ולנקז chard; לטפוח יבש עם מגבות נייר. לקצץ גבעולים מן העלים chard, שמירה על גבעולים ועלים. קוצצים בגסות גבעולים שווה 1 כוס; להשליך גבעולים הנותרים. קוצצים עלים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף פנצ ' טה למחבת; לטחון 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום וגבעולי chard למחבת; לטגן 2 דקות או עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף חצי עלי chard למחבת; saut 1 דקה או עד העלים לנבול, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את שאריות העלים והפלפל למחבת; מטילים 1 דקה או עד שהעלים נובלים, ערבוב בתדירות גבוהה.