ג'ונס ארוך בייקון מייפל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 316 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים מיידיים, אגוז מוסקט, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ג'ונס ארוך מזוגג מייפל, ג'ונס ארוך, ו אפוי ג'ונס ארוך.
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים 5 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. תניח בצד. לשטוף קערה של מערבל לעמוד במים חמים כדי להסיר את הצינה. שמן קערה גדולה עם ספריי בישול או שמן צמחי ולהניח בצד.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חלב חם ומים בסיר קטן עד שהתערובת מגיעה לכ-110 עד 115 ° F.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
יוצקים תערובת חלב מחוממת בקערה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מפזרים שמרים באופן שווה על תערובת נוזלית ולאחר מכן מפזרים כף הנותרים של סוכר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
בואו להתמוסס במשך 5 דקות.
6
התאמה מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה לשלב לאט חמאה מומסת (חמאה צריך להיות מקורר לפושר).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
7
מוסיפים את הביצים, וניל, וחצי מתערובת הקמח להכות על מהירות נמוכה לשלב תערובת קמח ולאחר מכן להפוך את המהירות עד בינוני להכות עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
8
להוסיף את תערובת הקמח הנותרת, שילוב על מהירות נמוכה בהתחלה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני להכות היטב. לשנות את הקובץ המצורף בצק וו ואז להכות על בינוני עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מוסיפים 1/2 כוס קמח נוסף לבצק, לפי הצורך, כדי להחליק את הבצק. לנצח עד הבצק מתחיל להתרחק מהקערה והופך חלק, כ 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מעבירים את הבצק לקערה משומנת היטב, מכסים במגבת נקייה או בניילון נצמד. הגדר במקום חם ולתת עלייה עד הוכפל בגודל, כשעה. הכן 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף וריסוס עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב להתגלגל החוצה כדי ליצור מלבן 8 x 20 אינץ'. השתמש סכין חדה לחתוך לתוך 20 ברים כ 2 אינץ 'רחב על ידי 4 אינץ' ארוך. בזהירות להעביר ברים כדי להכין תבנית אפייה לכסות כל גיליון עם מגבת נקייה. הגדר במקום חם ולתת לעלות כשעה, ברים צריך להיות נפוח, אבל לא יכול להכפיל בגודל.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר מן החום ואת המקום על מגבות נייר כדי לנקז עודף שומן. לאחר מקורר לקצוץ עד לקוביות דק ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
יוצקים שמן קנולה לתוך תנור הולנדי גדול לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
15
שמן חום עד 360 ° F. פעם שמן מגיע לטמפרטורה הנכונה להשתמש מרית עמידים בחום או מסננת רדודה בזהירות טיפה סופגניות, אחד בכל פעם, בישול מקסימום של 3 בבת אחת. מבשלים עד חום זהוב כהה, על 1 עד 1 ½ דקות, ולאחר מכן באמצעות מלקחיים עמידים בחום להפוך את הסופגניות ומבשלים לאותה מידה של doneness.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
הסר מן השמן ומאפשר כל ניקוז שמן עודף את ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לקירור. בדוק את הסופגנייה הראשונה שלך כדי לוודא כי הקרביים מבושלים לחלוטין, אם לא, להתאים את זמן הבישול שלך בהתאם.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ממתקים סוכר, סירופ מייפל, וניל וחלב כדי ליצור זיגוג. לאחר הסופגניות קרירות מספיק כדי להתמודד, לטבול צמרות בזיגוג ולחזור מתלה חוט המאפשר זיגוג עודף לטפטף את הצדדים.