מילוי פטריות בר
מלית פטריות בר יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לצמחוניות אובו-לקטו שחיפשתם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -9 גרם חלבון , 13 גרם שומן , וסך הכל 287 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-16 סועדים . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 יגידו שהוא מושלם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-Allrecipes דורש טימין, מלח, פטרוזיליה ובצלצלי שאלוט. זה עובד היטב כתוספת זולה למדי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 76% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , קונכיות ממולאות עוף ופטריות בר , וריזוטו פטריות בר משוק האיכרים .
הוראות
ערבבו את 2 כוסות המים החמים ואת פטריות הפורצ'יני, והניחו לעמוד עד שהפטריות מתרככות. כ-30 דקות.
סננו, שמרו את נוזל ההשריה. סחטו את הפורצ'יני יבש וקיצצו גס.
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). מחלקים את קוביות הלחם בין שתי תבניות אפייה.
אופים עד תחילת השחמה. כ-15 דקות. מצננים ואז מעבירים לקערה גדולה מאוד.
ממיסים את החמאה בסיר הולנדי כבד על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הכרישה, בצלצלי השאלוט, הקרימיני או פטריות הכפתור והשיטאקי.
מטגנים עד להזהבה ורכות, כ-15 דקות.
מערבבים פנימה את הסלרי ופטריות הפורצ'יני ומטגנים עוד 5 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה עם פירורי הלחם.
מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, אגוזי לוז, טימין ומרווה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את הביצים הטרופות.
אופים את המילוי בהודו: ממלאים את החלל הראשי במלית.
שלבו את הציר ו-1/2 כוס מנוזל ההשריה של הפורצ'יני ששמרתם בכוס מדידה גדולה מזכוכית.
הוסיפו מספיק תערובת ציר למלית הנותרת כדי להרטיב אותה. הניחו את המלית הנותרת בתבנית אפייה משומנת. כסו בנייר כסף משומן.
אפו את המילוי בתבנית לצד ההודו עד שהוא מתחמם היטב, כ-30 דקות. הסירו את המכסה ואפו עד שהחלק העליון פריך, כ-15 דקות.
לאפיית כל המילוי בתבנית: חממו תנור ל-325 מעלות פרנהייט. משחו תבנית אפייה בגודל 15x10x2 אינץ'.
ערבבו לתוך המילוי 3/4 כוס נוזל השריית הפורצ'יני ששמרנו ו-3/4 כוס ציר.
מעבירים את המילוי לתבנית המוכנה. מכסים בנייר כסף משומן ואופים עד שהמילוי מתחמם היטב, כשעה. מסירים את המכסה ואופים עד שהחלק העליון פריך, כ-15 דקות.