קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי פטריות בר

מילוי פטריות בר
מלית פטריות בר יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לצמחוניות אובו-לקטו שחיפשתם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -9 גרם חלבון , 13 גרם שומן , וסך הכל 287 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-16 סועדים . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 יגידו שהוא מושלם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-Allrecipes דורש טימין, מלח, פטרוזיליה ובצלצלי שאלוט. זה עובד היטב כתוספת זולה למדי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 76% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , קונכיות ממולאות עוף ופטריות בר , וריזוטו פטריות בר משוק האיכרים .

הוראות

1
ערבבו את 2 כוסות המים החמים ואת פטריות הפורצ'יני, והניחו לעמוד עד שהפטריות מתרככות. כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
סננו, שמרו את נוזל ההשריה. סחטו את הפורצ'יני יבש וקיצצו גס.
3
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). מחלקים את קוביות הלחם בין שתי תבניות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים עד תחילת השחמה. כ-15 דקות. מצננים ואז מעבירים לקערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
ממיסים את החמאה בסיר הולנדי כבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים את הכרישה, בצלצלי השאלוט, הקרימיני או פטריות הכפתור והשיטאקי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מטגנים עד להזהבה ורכות, כ-15 דקות.
8
מערבבים פנימה את הסלרי ופטריות הפורצ'יני ומטגנים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
9
מעבירים את התערובת לקערה עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, אגוזי לוז, טימין ומרווה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את הביצים הטרופות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
אופים את המילוי בהודו: ממלאים את החלל הראשי במלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
שלבו את הציר ו-1/2 כוס מנוזל ההשריה של הפורצ'יני ששמרתם בכוס מדידה גדולה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
13
הוסיפו מספיק תערובת ציר למלית הנותרת כדי להרטיב אותה. הניחו את המלית הנותרת בתבנית אפייה משומנת. כסו בנייר כסף משומן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
אפו את המילוי בתבנית לצד ההודו עד שהוא מתחמם היטב, כ-30 דקות. הסירו את המכסה ואפו עד שהחלק העליון פריך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
לאפיית כל המילוי בתבנית: חממו תנור ל-325 מעלות פרנהייט. משחו תבנית אפייה בגודל 15x10x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
ערבבו לתוך המילוי 3/4 כוס נוזל השריית הפורצ'יני ששמרנו ו-3/4 כוס ציר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
17
מעבירים את המילוי לתבנית המוכנה. מכסים בנייר כסף משומן ואופים עד שהמילוי מתחמם היטב, כשעה. מסירים את המכסה ואופים עד שהחלק העליון פריך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®