מיני טורטיות עם פטריות תירס וסלסה טומטילו טרי
טורטיות קטנות עם פטריות תירס וסלסת טומטילו טרייה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 32 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח טורטייה תירס, בצל, סלסה ורדה קרודה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 112 שעות. נסו חזיר קלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסאן עגבניות טרי על אורז בסמטי, טורטיות מטוגנות רכות עם Tomatillo Salsan ועוף, ו סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קמח טורטייה ומים בקערה גדולה ללוש עם הידיים שלך עד הבצק אחיד צורות, על 1 דקה. קמצוץ את הבצק מספיק כדי ליצור כדור 3/4 אינץ ' מצומצם. (הבצק צריך להיות לח אך לא דביק כאשר נוצר לכדור. במידת הצורך, ללוש קצת יותר קמח טורטייה או מים לבצק.) ליצור בצק שנותר לתוך כדורי 3/4 אינץ', העברה לצלחת, ומכסה עם ניילון נצמד.
שמן קומל קל מאוד (או מחבת פיצה), ולאחר מכן לחמם על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
לחץ על כדור 1 של בצק בין ריבועי פלסטיק לחץ טורטילה כדי ליצור טורטייה 3 אינץ '(בערך 1/16 אינץ ' עבה). לקלף את 1 כיכר פלסטיק, ולאחר מכן, מחזיק טורטייה בכף שלך, בזהירות לקלף את ריבוע אחר ולהעביר בעדינות טורטייה comal.
מבשלים עד הקצוות רק לשחרר מן קומאל כתמים חומים קטנים מופיעים על החלק התחתון, 30 עד 45 שניות. הפוך ומבשל, הקשה על שטוח עם מרית מתכת במידת הצורך, עד כתמים חומים מופיעים על החלק התחתון, על 45 שניות. הפוך שוב ומבשל, לחיצה למטה עם מרית, עד טורטייה מתנפח מעט (זה לא תמיד יכול לקרות), 10 עד 15 שניות. מצרף טורטייה בבד מקופל כדי לשמור על חם ולח.
הפוך יותר טורטיות, לערום אותם בבד. (ברגע שאתה מקבל קצב הולך, לבשל יותר מ 1 טורטייה בכל פעם.)
קוק שום, צ ' ילה, ו 1/2 כוס בצל (שארית מילואים עבור
מקשטים) ב 2 כפות שומן ב מחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד בצל מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים huitlacoche ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
חם הנותרים 2 כפות שומן חזיר (אם משתמשים) לנוזל.
חום comal (או מחבת פיצה) מעל חום בינוני עד חם, ולאחר מכן חום 8 טורטיות מיני, צחצוח צמרות קלות עם כמה שומן (כ 3/4 כפית כל). בעוד טורטיות חימום (1 עד 2 דקות בסך הכל), העליון כל אחד עם כ 1/2 כפית סלסה, קומץ בצל גלם שמורות, ותערובת huitlacoche מעוגלת כפית.
להעביר chalupas למגש, ואז מפזרים queso פרסקו ומגישים מיד.
שמור על comal חם וחזור הליך כאשר מוכן לשרת אצווה הבאה של chalupas.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.