מיני תפוחי אדמה אפויים עם איולי ופימינטוס
תפוחי אדמה אפויים מיני עם איולי ופימינטוס עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון pescatarian מגישה 45 . מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם פפריקה, מיץ לימון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו סלמון בר אפוי במלח עם עגבניות אייולי ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה אפויים פעמיים מיני, ו פעמיים אפוי מיני תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה ודוקרים כל אחד פעם או פעמיים במזלג.
טפטוף עם השמן, מפזרים את המלח הנמדד, ולזרוק לשלב.
אופים עד בקלות פירסינג עם סכין, על 30 דקות.
בואו להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 עד 15 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים ומחזירים אותם לגיליון האפייה חתוכים. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות לסחוט את הצדדים של כל תפוח אדמה חצי לפרק מעט את הבשר. מתבלים במלח ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר כמעט, כ -30 דקות. (אין לשים את איולי על תפוחי אדמה חמים או שזה יהיה להמיס ולטפטף.) כדי להרכיב:ממש לפני הרכבת, לערבב את פימינטוס ומלח בקערה קטנה.Dollop את חצאי תפוחי האדמה עם 1 כפית של איולי כל אחד לחלק את pimientos על צמרות.