מינק שוקולד
מינק שוקולד נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם שוקולד מריר איכותי, חמאה, ליווי: גלידת קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צב מקסיקני מינק שוקולד, וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, ו פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. קערות חמאה או ramekins.
ממיסים שוקולד וחמאה בקערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה.
הסר קערה מחום וקריר, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
לטאטא חלמון ביצה וקורטוב של מלח עד בשילוב.
לנצח ביצה לבן בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך לנצח עד הלבן פשוט מחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
לטאטא על רבע לבן לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל בלבן נשאר בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים את הבלילה בין קערות או ramekins. מכסים כל קערה עם ריבוע קטן של נייר לסכל ולסכל בחוזקה סביב השפה. לשים קערות בתבנית אפייה, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים רותחים-חמים כדי להגיע לצד חצי למעלה של קערות, לוודא כי רדיד הוא מעל מים.
אופים עד puddings רק להגדיר, על 30 דקות. (פודינג יהיה דביק למגע.)
להעביר קערות מתלה ו puddings מגניב, חשוף, על 1 שעה.
רגע לפני ההגשה, הפודינג unmold לתוך קערות הגשה.
Puddings יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר קערות או ramekins בטמפרטורת החדר חם. לטבול במים חמים 10 עד 15 שניות unmold.