מיסו מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Miso מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 671 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, מלח כשר, אורך זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Norecipes יש 10 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט ארטישוק מטוגן עם ויניגרט לימון-חרדל, דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, ו לפת צלויה בחמאה מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר לחץ, להביא את המירין ואת הסאקה לרתיחה יחד עם זנגביל, שאלוט ושום. להרתיח במשך 2 דקות כדי לשרוף את האלכוהול.
מוסיפים את המים ואת מיסו ומערבבים לפזר את מיסו.
הוסף את המקרל, ולאחר מכן לאטום ולנעול את המכסה. אם סיר הלחץ שלך יש הגדרות להגדיר את זה עבור הלחץ הגבוה ביותר. להביא את סיר הלחץ עד ללחץ על חום גבוה בינוני, ואז להנמיך את החום נמוך ככל שתוכל תוך שמירה על לחץ ומבשלים במשך 45 דקות. אם אין לך סיר לחץ, אתה יכול לבשל את זה בסיר עם מכסה במשך כ 2 1/2 שעות.בעוד המקרל הוא בישול להשתמש מנדולינה לחתוך את הבצל והסלרי דק מאוד, ואז לשים אותם בקערה גדולה של מי קרח. שנה את המים 2 פעמים כל 20 דקות (עבור סך של 1 שעה להשרות). זה ייקח את הקצה הקשה הן את הסלרי והן את הבצל וזה גם יעשה את הירקות פריכים יותר.
לטאטא את החומץ, חרדל, סוכר ומלח בקערה קטנה כדי להפוך את הרוטב.כאשר המקרל נעשה, בצע את כיווני סיר הלחץ לשחרר את הקיטור. העצמות צריכות להיות רכות מספיק כדי לאכול. אם הם לא, אתה יכול להוסיף עוד קצת מים במידת הצורך, לחבר מחדש את המכסה ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דקות.
מסננים את הבצל והסלרי ולהשתמש בנייר או טווה סלט כדי להסיר כמה שיותר מים מהם.
יוצקים על רוטב החרדל ואז לזרוק את המעיל. כדי לשרת, פשוט הניח את המיטה של סלט, העליון עם מקרל מטוגן ומגישים עם צד של אורז.