קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 22 דק.
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

מיסו מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף

מיסו מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Miso מטוגן Mackeral עם סלט חרדל חריף. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 671 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, מלח כשר, אורך זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Norecipes יש 10 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט ארטישוק מטוגן עם ויניגרט לימון-חרדל, דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, ו לפת צלויה בחמאה מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר לחץ, להביא את המירין ואת הסאקה לרתיחה יחד עם זנגביל, שאלוט ושום. להרתיח במשך 2 דקות כדי לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אלכוהולאלכוהול
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
מוסיפים את המים ואת מיסו ומערבבים לפזר את מיסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מיסומיסו
3
הוסף את המקרל, ולאחר מכן לאטום ולנעול את המכסה. אם סיר הלחץ שלך יש הגדרות להגדיר את זה עבור הלחץ הגבוה ביותר. להביא את סיר הלחץ עד ללחץ על חום גבוה בינוני, ואז להנמיך את החום נמוך ככל שתוכל תוך שמירה על לחץ ומבשלים במשך 45 דקות. אם אין לך סיר לחץ, אתה יכול לבשל את זה בסיר עם מכסה במשך כ 2 1/2 שעות.בעוד המקרל הוא בישול להשתמש מנדולינה לחתוך את הבצל והסלרי דק מאוד, ואז לשים אותם בקערה גדולה של מי קרח. שנה את המים 2 פעמים כל 20 דקות (עבור סך של 1 שעה להשרות). זה ייקח את הקצה הקשה הן את הסלרי והן את הבצל וזה גם יעשה את הירקות פריכים יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מקרלמקרל
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
מנדולינהמנדולינה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא את החומץ, חרדל, סוכר ומלח בקערה קטנה כדי להפוך את הרוטב.כאשר המקרל נעשה, בצע את כיווני סיר הלחץ לשחרר את הקיטור. העצמות צריכות להיות רכות מספיק כדי לאכול. אם הם לא, אתה יכול להוסיף עוד קצת מים במידת הצורך, לחבר מחדש את המכסה ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסננים את הבצל והסלרי ולהשתמש בנייר או טווה סלט כדי להסיר כמה שיותר מים מהם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
6
יוצקים על רוטב החרדל ואז לזרוק את המעיל. כדי לשרת, פשוט הניח את המיטה של סלט, העליון עם מקרל מטוגן ומגישים עם צד של אורז.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אפונה גויה®אפונה גויה®