אם יש לך סוכר, פילה סנאפר, עלי גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קלמרי מלח ופלפל עם סלט גרגיר הנחלים, סלט ארוגולן ואוכמניות עם סנאפר אדום צרוב, ו סלט פירות עם שומר, גרגיר נחלים ומלח מעושן.
הוראות
1
מנה את גרגיר הנחלים, מלון, נענע בין ארבע צלחות סלט, הזמנת חלק גרגיר הנחלים לקישוט. במחבת, מפזרים את המלח באופן שווה על פני השטח של המחבת וחום על חום גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
מלון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את סנאפר ומבשלים כ 1 דקות. הפעל, להוסיף 3 Tbs. של מיץ הלימון, ולכסות את המחבת. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הדג הוא השחמה קלות, על 2min אחר. ממיסים את הסוכר במיץ הלימון שנותר. מחלקים את הדגים ומיצי פאן בין הצלחות טפטוף עם מיץ לימון ממותק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.