הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. אם יש לכם עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ממיס טונה טרגון, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את הבצל הירוק, פטרוזיליה, טרגון, מיץ לימון, גרידת לימון, חרדל דיז ' ון, פלפל שחור, ומיונז בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את הטונה סחוטה, ערבוב עם מזלג לשבור את הפתיתים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
1
לפרוס ארבע פרוסות לחם. מחלקים את תערובת הטונה באופן שווה על הפרוסות. מעל כל פרוסת לחם עם פרוסות עגבניות וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
קלמנטינות, כל אחת
2
מורחים צד אחד של ארבעת פרוסות הלחם הנותרות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מניחים פרוסות לחם, בצד חמאה למעלה, על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1
מחממים מחבת גדולה, על חום בינוני (או מחבת ברזל יצוק זוג).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הכריכים, בצד חמאה למטה, על המחבת החמה. מורחים בעדינות חמאה על פרוסות הלחם. לבשל במשך כ 3 דקות, או עד השחמה יפה בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ואז להשתמש מרית מתכת להרים את הכריכים בזהירות להפוך אותם לצד השני. מבשלים עוד 3 דקות בערך, עד שהצד השני הוא השחמה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.