קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות36
מגזין

ממפיס פריד טורקיה

ממפיס פריד טורקיה
ממפיס פריד טורקיה היא ללא גלוטן וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.82 דולר למנה. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 98 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, הודו, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. נסו רגלי טורקיה בסגנון ממפיס - אלטון בראון, ההודו המטוגן העמוק האהוב עלי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, ו מארלו של ממפיס מנגל יבש לשפשף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את ההודו למטגן הריק ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הסר את ההודו; סמן את הקו בו המים נמצאים בסיר. רוקן את המים וייבש היטב את הטיגון וההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מערבבים בקערה את הפפריקה המעושנת, אבקת השום, אבקת הבצל, פלפל הקאיין, הטימין, 1 כף מלח ו -1 1/2 כפיות פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים מעט משפשוף התבלינים בתוך חלל ההודו. הפרד את העור מבשר השד בעזרת האצבעות, החל בחלק העליון של השד והחליק ימינה ושמאלה ואז עבד למטה. לעסות חלק מהשפשוף על הבשר שמתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מפזרים את שארית השפשוף על עור ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים את ההודו על מגש סדין ומכסים בניילון. מקררים לילה או עד 24 שעות כדי שהטעמים יוכלו להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מלאו את הטיגון בשמן בוטנים לקו שסימנתם (אל תמלאו יותר משלושה רבעים מהדרך). מחממים את השמן ל 400 מעלות צלזיוס, זה ייקח בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
בינתיים, הוציאו את ההודו מהמקרר ותנו לו להגיע לטמפרטורת החדר כשהשמן שלכם מתחמם. לאחר השמן מגיע 400 מעלות צלזיוס, בזהירות רבה להוריד את תרנגול הודו לתוך השמן החם. (רוב טורקיה דיפ הטיגון מגיע עם סל עבור את טורקיה כי יש ווים וידית כדי נמוך ולהרים; אחרת, לקבל עצמך ארוך סט של חסון מלקחי לאחיזה בתוך חלל ושד תעשייתי מטבח מזלג כדי להחזיק את הצד האחורי של ציפור.) וודאו שהשמן שומר על הטמפרטורה שלו בזמן הטיגון. מטגנים את ההודו עד שהעור חום זהוב כהה ופריך, או עד שהטמפרטורה הפנימית של השד מגיעה ל -155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -45 דקות. מוציאים בזהירות את ההודו מהשמן ונותנים לו לנוח ולנקז על רשת, כ-30 דקות. אל תכסה את ההודו בנייר כסף או שהוא יאבד חלק מהפריכות שלו. הטמפרטורה הפנימית תעלה ל 165 מעלות צלזיוס בזמן מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
העבירו את ההודו ללוח או מגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
צילום: דוד מלוש