ממרח אבוקדו טוב בשבילך.
צריך ללא גלוטן, primal, ו טבעוני hor d ' oeuvre? ממרח אבוקדו טוב בשבילך יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-7 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבוקדו, כוסברה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי חזיר וטוב בשבילך אתגר, ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה.
הוראות
מניחים אפונה בתוך ספינת ירקות. קיטור, מכוסה, 4 דקות או עד אפונה מכרז.
שלב אפונה, אבוקדו, ושאר החומרים במעבד מזון; דופק רק עד בשילוב. כיסוי פני השטח של ממרח אבוקדו עם ניילון נצמד. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מגישים את הטבילה עם טורטייה מחיטה מלאה אפויה או פיתה, או מקלות גזר מאודה מעט וירקות אחרים.
מגישים אותו כמרווח על טורטייה; לגלגל את הטורטייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.