מנגו-ליים קרח
מנגו ליים קרח דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 138 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם סוכר, מנגו, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 24%. נסו מנגו ליים קרח (nieve De Mango Con Limon), עוגת מנגו קי ליים, ו מנגו ליים קרח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה (החומרים ייתכן שיהיה צורך לעבד ב 2 קבוצות).
לחץ על תערובת מנגו דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ'; לכסות להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מניחים תערובת במעבד מזון, ומעבדים עד ברד. להקפיא במשך 3 שעות. לרכך מעט במקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.